Oprichtingsevent 'RiskShare Adviseurs'

  • 26 May 2022
  • 10:00 - 18:00
  • Slot Zeist (Voorlopige locatie, datum en tijd)

Registration


Register


Je eigen advieskantoor met eigen cliënten gecombineerd met de voordelen van samenwerking in een landelijke franchisemaatschap zonder conflictgevoelige centrale organisatie, dat kan alleen met 'RiskShare Adviseurs'.

'RiskShare Adviseurs' is een franchisemaatschap voor door en van eigentijdse financieel-, fiscaal- en juridisch adviseurs waarin volledig zelfstandig en onafhankelijk in alle vrijheid wordt samengewerkt. De adviseurs kunnen dagelijks in- en uitreden met behoud van het opgebouwde cliëntenbestand. Naast maat in de franchisemaatschap kan men ook franchisenemer van andere franchiseorganisaties zijn. Geen verplichtingen en onvriendelijke contracten maar volledig naar eigen ambitie en emotie werken, rekening houdend met de eigen sterktes en zwaktes en een gezonde balans tussen werk en privé. Dat is de kracht van het franchisemaatschap concept van 'RiskShare Adviseurs'.


DOE HET SLIMMER DOE HET SAMEN
Cliënten: 60% premievoordeel met risicodeling
Adviseurs: Vast inkomen €90.000 p.j. bij 150 cliënten
Platform: €96,00 per jaar per cliënt aan platform bijdrage


VOORLOPIGE AGENDA

1. Kennismakingsronde

2. Verkiezing (voorlopig) bestuur van de Franchisemaatschap

3. Lunch

4. Presentatie Franchisemaatschap

5. Presentatie P2P Risicodeling

6. Afstemming abonnementen en declaraties

7. Beheer en aanwending  van het marketing en promotiebudget

8. Wensen aangaande ontwerp en inrichting van website en mobile app

9. Afsluiting

Het doel is te komen tot de oprichting van een franchisemaatschap van 4000 adviseurs en 1.000.000 cliënten. Adviseurs die zich kandidaat willen stellen voor een bestuursfunctie worden verzocht dit kenbaar te maken via een email naar: platform@riskshare.nl