Franchisemaatschap oprichtingsevent

  • 26 May 2022
  • 10:00 - 18:00
  • Slot Zeist (Voorlopige locatie, datum en tijd)

Registration


Register


Je eigen advieskantoor met eigen cliënten gecombineerd met de voordelen van samenwerking in een landelijke franchisemaatschap zonder conflictgevoelige centrale organisatie, dat kan alleen met 'Financial Planners Online'. 

'Financial Planners Online' is een franchisemaatschap voor door en van eigentijdse financial planners waarin volledig zelfstandig en onafhankelijk in alle vrijheid wordt samengewerkt. De financial planners kunnen in alle vrijheid dagelijks in- en uitreden met behoud van het opgebouwde cliëntenbestand met adviesabonnementen. Naast maat in de franchisemaatschap kan men ook franchisenemer van andere franchiseorganisaties zijn. Geen verplichtingen en onvriendelijke contracten maar volledig naar eigen ambitie en emotie werken, rekening houdend met de eigen sterktes en zwaktes en een gezonde balans tussen werk en privé. Dat is de kracht van het franchisemaatschap concept van 'Financial Planners Online'.


DOE HET SLIMMER DOE HET SAMEN
Cliënten: 60% p.j. premievoordeel bij risico's
Planners: Vast iInkomen €90.000 p.j. bij 150 cliënten
Platform: €96,00 p.j. per cliënt aan franchise en platform bijdrage


VOORLOPIGE AGENDA

1. Kennismakingsronde

2.
Verkiezing (voorlopig) bestuur van de Franchisemaatschap

3. Lunch

4. Presentatie Franchisemaatschap

5. Presentatie P2P Risicodeling


6. Afstemming abonnementen en declaraties

7. Beheer en aanwending  van het marketing en promotiebudget

8. Wensen aangaande ontwerp en inrichting van website en mobile app

9. Afsluiting

Het doel is te komen tot de oprichting van een franchisemaatschap van 4000 financial planners met 1.000.000 cliënten. Financial Planners die zich kandidaat willen stellen voor een bestuursfunctie worden verzocht dit kenbaar te maken via een email naar: platform@riskshare.nlBurg. Kolfschotenstraat 4    5616 DD Eindhoven
platform@riskshare.nl         Tel. +31653374097nnnnnnn