Investeer ook in het revolutionair insurtech platform 'RiskShare'

Je kunt nu investeren in een revolutionair p2p risicodelingsplatform. Een platform met de allure van Uber en Airbnb. Door je investering wordt ingespeeld op je wens om te weten waar je geld naartoe gaat. Juist daarom is je investering zo effectief. Het werkt omdat je deelnemer bent in dit zeer innovatieve model. Via je investering ben je tevens medebeslisser in het project.

Of het nu gaat om vervoeren (Uber) of overnachten (Airbnb), het platform model heeft inmiddels alle gebieden van het leven bereikt. Geen wonder dus dat verzekeringen nu ook kunnen worden afgesloten in zogenaamde p2p concepten. P2P risicodelingsnetwerken delen elkaars risico's in geval van overlijden, ziektekosten, arbeidsongeschiktheid, rechtsbijstand, schade aan auto, huis, inboedel, kostbaarheden enzovoort. RiskShare.nl is het eerste en enige p2p risicodeling model dat de ontvangen premies uitsluitend aanwendt voor uitkeringen aan claims. 

Bij 1 miljoen cliënten is de winst van het platform 86 miljoen euro. Bij een waardering van 12 keer de winst heeft het platform een verwachte marktwaarde van 1 miljard euro. De winst is beschikbaar voor globalisering en overnames. Het platform kan eenvoudig naar alle uithoeken van de wereld in de lokale taal en lokale valuta buiten wet en regelgeving om uitgerold worden door 100% online afsluiten, betalen, claimen en beëindigen met niet meer dan smartphone en internet. In het betreffende land dient een franchisemaatschap van financieel adviseurs opgebouwd te worden.


Risicokapitaal

Collected: €1,271.00
Goal: €2,000,000.00
0%
Warning: browser cookies disabled. Please enable them to use this website.

Donation

* Mandatory fields
Profielnaam
Telefoon
*E-mailadres
 

RiskShare

*Accoordverklaring
Ik investeer in RiskShare voor een fascinerende opbrengst op termijn.
*Investering (€EUR)
Toelichting