am:hypotheken FOOD FOR THOUGHT

  • 25 Jun 2019
  • 14:00 - 21:15
  • De Fabrique Urecht

Sprekers

Tjerk de Boer 

Funda 

Een huis kopen is voor veel mensen een stressvol proces. Het zoeken en vinden van een woning is helaas niet de enige stressveroorzaker in het proces. Het kopen zélf zorgt ook voor veel onzekerheid en onrust. De markt is op dit moment niet in staat consumenten hierbij op een relevante manier te ondersteunen. Terwijl er genoeg kansen zijn.

Hoe doet Funda dit? Tjerk de Boer is sinds vier maanden Funda's Head of Strategy & Business Development en vertelt hierover. In zijn presentatie ontdekt u waar Funda mogelijkheden ziet om klanten tijdens hun uitdagende klantreis te helpen. Tjerk werkte hiervoor vier jaar bij Bol.com als Business Developer en als Consultant bij KPMG. Strategic thinking en business model development zijn Tjerk's specialiteiten.

Zdenka van Schaik

Autoriteit Financiële Markten 

Zdenka van Schaik licht de AFM-toezichtaanpak voor aflossingsvrije hypotheken toe. Wat ziet de AFM als goede praktijken in klantactivatie en tegen welke dilemma’s loopt de AFM aan? Wat zijn de uitdagingen in klantactivatie en welke raakvlakken zijn er met andere toezichtvraagstukken zoals financiering van verduurzaming en leennormendiscussie? Ontmoet op event am:hypotheken Zdenka van Schaik, zij is sinds augustus 2018 Manager Supervision of retail lending and borrowing. Zdenka neemt ons mee in de wereld van de toezichthouder en vertelt over het beheersen en verminderen van de risico’s van aflossingsvrije hypotheken voor huizenbezitters.

Helga van Leur

Weervrouw & ambassadeur in weer, klimaat, duurzaamheid en gedrag
 
Hoe motiveer je mensen om een stapje hogerop te komen naar een duurzame, klimaatstabiele toekomst? Welke rol kan een hypotheekadviseur daarbij spelen? Helga van Leur gaat daar in haar sessie op in. Haar motto is: "vandaag heb je morgen in handen". Helga's passie ligt bij communicatie en inspiratie inzake Weer, Klimaat, Duurzaamheid en Gedrag.

Als presentator van weerberichten is de naam van Helga van Leur voor altijd verbonden met RTL 4. Meer dan twintig jaar vormde deze spreekster de vaste afsluiter van het RTL Nieuws. Daarnaast had ze haar wekelijkse weerrubriek, Wat een weer, bij RTL Late Night, het avondprogramma van collega presentator Humberto Tan. Helga van Leur studeerde in Wageningen ‘Bodem, Water en Atmosfeer’. In 1994 laat zij zich inhuren door Meteo Consult, waar ze voor kranten en tv- en radiozenders weerberichten verzorgde. in 1997 ging ze aan slag voor RTL 4. 

Programma
 

14:00 - 14:30                          
Ontvangst met koffie en lekkers & sluiting Pressure Cooker
Ontmoet de talenten die gaan nadenken over de toekomst van de hypotheekmarkt. Zij nemen al hun ideeën mee in een Pressure Cooker!

14:30 - 15:15

 

Tjerk de Boer

Tjerk de Boer - Head of Strategy & Business Development bij Funda

Een huis kopen is voor veel mensen een stressvol proces. Het zoeken en vinden van een woning is helaas niet de enige stressveroorzaker in het proces. Het kopen zélf zorgt ook voor veel onzekerheid en onrust. De markt is volgens Funda op dit moment niet in staat consumenten hierbij op een relevante manier te ondersteunen. Terwijl er genoeg kansen zijn. Hoe doet Funda dit? En hoe zien ze hun rol veranderen in de toekomst; komt er mogelijk één loket voor huis en hypotheek? Tjerk vertelt het je tijdens am:hypotheken!

15:15 - 15:45
Zdenka van Schaik

Zdenka van Schaik - Manager Supervision of retail lending and borrowing bij AFM

Zdenka van Schaik licht de AFM-toezichtaanpak voor aflossingsvrije hypotheken toe. Wat ziet de AFM als goede praktijken in klantactivatie en tegen welke dilemma’s loopt de AFM aan? Zdenka van Schaik vertelt welke uitdagingen in klantactivatie er zijn en welke raakvlakken er zijn met andere toezichtvraagstukken zoals financiering van verduurzaming en leennormendiscussie.

 

15:45 - 16:15
Korte break 

16:15 - 17:00 
Informatie over de sessies

Break-out sessies

1. Van data-driven acceptatie naar image-driven beheer 
Christiaan Schreuder & Karin Polman Florius 

17:00 - 17:45
Helga van Leur

Helga van Leur - Weervrouw & ambassadeur in weer, klimaat, duurzaamheid en gedrag
Hoe motiveer je mensen om een stapje hogerop te komen naar een duurzame, klimaatstabiele toekomst? Welke rol kan een hypotheekadviseur daarbij spelen? Helga van Leur gaat daar in haar sessie op in. Haar motto is: "vandaag heb je morgen in handen". Helga's passie ligt bij communicatie en inspiratie inzake Weer, Klimaat, Duurzaamheid en Gedrag.
17.45 - 18:30 
Amuse-me-netwerk
De Pressure Cooker gaat open & bekendmaking van de resultaten.

18.30 - 21:15 

 

Start am:hypothekendiner